Topptur i snørike Vossafjell

Vossafjella har et fantastisk skiterreng som er ypperlig for toppturer! Det er slake og bratte fjellsider, korte og lange turer, med og uten fjordutsikt. Med tog eller bil fra Voss tar guiden deg med til den beste snøen. Vi kan også bruke heisanleggene Voss Resort eller Myrkdalen som utgangspunkt for effektive og mange høydemeter med skikjøring. Bli med og lær noen av triksene for å finne go'snøen!

Meld på her

Fra dato til dato

Antall deltakere du vil melde på

Har du eget kameratredningsutstyr (hvis ja, kryss av)?

Melding

Ditt navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Din postadresse (påkrevet)


PRAKTISK INFO
Pris/dag: 

Kr 1350,- deltaker/dag for guiding. 4-6 deltakere per guide.

Sesong:

Normalt fra desember til mai. Husk å bestille tidlig om du ønsker tur i perioden mars-april.

Nivå:

Vi skreddersyr lengde og varighet på turene etter ditt ønske, enten du er nybegynner, litt erfaren eller viderekommen.

Dato:

Kontakt oss for dato.

Utstyr:

Alpine turski (randonee), telemark eller splitboard, med tilpassede feller. Trenger du å leie ski, feller og støvler hjelper vi deg med det. 30-40 L sekk. Kameratredningsutstyr kan leies for 50,- dag/del.


 

Noen favoritter på Voss:

Horndalsnuten

Horndalsnuten (1461 moh.) er bare en av flere klassikere langs Raundalsryggen - i denne dalen kan vi velge i topper fra øverste hylle - og jaggu ser vi Hardangerfjorden fra noen av dem også!

Go'snø på Skreieggi

Fjellsidene ned fra Skreieggi er ikke synlig fra hovedveien, ligger god skjermet for vind, og byr dermed ofte på ukjørt og fin løssnø.

Voss' Davos

Vi tar toget fra Voss stasjon retning Raundalen - vi garanterer fantastiske skibakker og flere høydemeter nedover enn oppover. På denne turen får vi Davos-feeling!

Heisbasert på Lønahorgi

Vi setter ut en bil på morgenen, og starter turen med utgangspunkt i heisen på Voss Resort. Her kan vi få mange høydemeter på en dag!