Toppturer i Jordalen

Kun 45 minutters kjøring fra Voss sentrum finnes dalen med de store konkave fjellsidene! Her starter turene fra 650 moh. og skisesongen varer til slutten av Mai. De fleste toppene er mellom 1400-1500 moh. Fra Skarsnosi og Breidskrednosi ser vi rett ned i Nærøyfjorden. Området har mye skiterreng, og når de lange lyse dagene kommer er det fantastisk å gjøre kombinasjoner av flere topper. Tindeguide hjelper deg gjerne med drømmen om en skibestigning av den alpine Styvisdalseggi, eller en kombinert ski- og båttur i verdensarvfjorden!

Meld på her

Fra dato til dato

Antall deltakere du vil melde på

Har du eget kameratredningsutstyr (hvis ja, kryss av)?

Melding

Ditt navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Din postadresse (påkrevet)


PRAKTISK INFO
Pris/dag: 

Kr 1350,- deltaker/dag for guiding. 4-6 deltakere per guide.

Sesong:

Normalt fra desember til mai. Husk å bestille tidlig om du ønsker tur i perioden mars-april.

Nivå:

Vi skreddersyr lengde og varighet på turene etter ditt ønske, enten du er nybegynner, litt erfaren eller viderekommen.

Dato:

Kontakt oss for dato.

Utstyr:

Alpine turski (randonee), telemark eller splitboard, med tilpassede feller. Trenger du å leie ski, feller og støvler hjelper vi deg med det. 30-40 L sekk. Kameratredningsutstyr kan leies for 50,- dag/del.


 

Noen favoritter i Jordalen:

Vetlafjellet

Korteste anmarsj til løssnøen i Jordalen? En favoritt for de raske turene!

Vassetnipa

En lang og slakt stigende transportetappe tar oss forbi Breidalen og til den lange flanken som leder opp til toppen - herfra ser vi Fresvikbreen!

Skarsnosi

Skarsnosi er kanskje den mest populære skituren i Jordalen - iallefall med alpine turski! Grunnen er enkel; storslagen utsikt til Nærøyfjorden og flere alternative rundturer!

Breidskrednosi

Breidskrednosi er Nærøyfjordens egen utgave av Trolltunga. Tur retur Jordalen er dette en relativt lang tur! Med båtskyss fra veiløse Dyrdal i Nærøyfjorden til Bakka, er turen overkommelig for de fleste - og en ukjent klassiker!