ISKLATRING PÅ VOSS

Bli med en lokalkjent heltidsguide på isklatring. Vi kan topptaue på et lokalt is-crag eller vi kan klatre en flertaulengders foss.

BOOK ONLINE

[checkfront category_id=»38″]

INKLUDERT I PRIS

  • fagutdannet fjellfører [tindevegleder]
  • informativt ferdråd /turplanlegging
  • felles transport fra vårt guidekontor
  • leie av isklatreutstyr, inkl. tau, klatresele, isøkser og stegjern
  • leie av skredsøker, søkestang og spade (ved behov)
  • vill natur med trygge rammer
Du er selv ansvarlig for egen ulykkesforsikring / reiseforsikring. Avbestillingsforsikring tilbys ikke, men så langt vi har mulighet er vi fleksibel på bytting av turdag.

GRØNN REISE

Reiser du kollektivt til Voss, spanderer vi lokaltansport på turene med vår 9-seter guidemobil. Samkjøring er miljøvennlig og gjør parkeringa smidig, samt at firehjulsdrift sikrer god framkommelighet.

GUIDEN’S KVALIFIKASJONER

Vi har strenge krav til våre klatreguider. Alle våre klatreturer er ledet av internasjonalt godkjente Tindevegledere eller Tindevegledere under utdanning. Alle våre guider har dermed solid kompetanse på sikkerhet og risikohåndtering.
PRAKTISK INFO
Sesong:
Normalt Desember, Januar, Februar og deler av Mars.
Varighet:
3 timer eller hel dag.
Nivå:
Vi tilpasser nivå etter dine ønsker. På guidede flertaulengdersturer klatrer vi ruter opp til grad WI4. Har du ikke klatret is før men er i normalt god fysisk form så er grad WI3/4 supert for topptauing. På cragget kan vi finne is opp til grad WI6 – det finnes utfordringer for alle nivå.
Utstyr:
Du behøver selv kraftige fjellstøvler. For isklatring er det best med helt stiv såle. Rene isklatrestøvler har ratingen B3, mens vanlige fjellstøvler tilsvarer B1. Det beste er fjellstøvler med rating B2 eller B3, men B1 fungerer også.
Priser, privat guiding per dag:
Se pris i bookingkalender. 10% rabatt på turer i ukedager.
Isklatrestøvler for utleie:
B2 rated fjellstøvler for isklatring har vi foreløpig kun i str. EU 36, 38, 44.
NOK 100,- per dag.