TOPPTUR I ROSENDAL MED GUIDE

Bli med en lokalkjent heltidsguide på en topptur i Rosendal skreddersydd for deg og snøforholdene den aktuelle dagen. En topptur med sertifisert guide er lærerikt, det er trygt, og det øker sjansene for at du og din gruppe får den beste skiopplevelsen! Rosendal i Hardanger, der fjord møter fonn, er kanskje vestlandets vakreste toppturområde. Bli med oss på en rå skitur!

BOOK ONLINE HERE:

Searching Availability...


INKLUDERT I PRIS

  • fagutdannet fjellfører [tindevegleder]
  • informativt ferdråd /turplanlegging
  • felles transport fra Rosendal sentrum
  • leie av skredsøker, søkestang og spade
  • den beste snøen området har å tilby
  • vill natur med trygge rammer
Komplette pakker med toppturutstyr kan leies for en billig penge dersom du ikke har eget. Du er selv ansvarlig for egen ulykkesforsikring / reiseforsikring. Avbestillingsforsikring tilbys ikke, men så langt vi har mulighet er vi fleksibel på bytting av turdag.

GRØNN REISE

Reiser du kollektivt til Rosendal, spanderer vi lokaltansport på turene med vår 9-seter guidemobil. Samkjøring er miljøvennlig og gjør parkeringa smidig, samt at firehjulsdrift sikrer god framkommelighet.

FJORDUTSIKT

Alle toppturene i Rosendal har fantastisk fjordutsikt.

SKIGUIDEN'S KVALIFIKASJONER

Vi har strenge krav til våre skiguider. Alle våre turer er ledet av internasjonalt godkjente Tindevegledere eller Tindevegledere under utdanning. Ved behov for følgeguider bruker vi håndplukkede NF skredinstruktører. Alle våre guider har dermed solid kompetanse på snøskred og risikohåndtering.
PRAKTISK INFO
Sesong:
Normalt fra Februar til Mai.
Rabatt:
15% rabatt på turer i ukedager (mand-tors).
Varighet:
Ca. 7-8 timer.
Nivå:
Våre guidede toppturer på ski passer for alle, enten du er helt fersking eller du er en erfaren pudderhund. Vi skreddersyd høydemeter og "fart" etter dine ønsker.
Dato:
Se tilgjenglige/grønne dager i bookingkalenderen eller send oss en henvendelse.
Utstyr:
Alpine turski (randonee), telemarkski eller splitboard, med tilpassede feller. 30-40 L sekk. Obligatorisk skredutstyr er inkludert i pris på alle våre guidede turer, toppturkurs og skredkurs.
Priser, privat guiding per dag:
Se pris i bookingkalender.
10% rabatt ved booking av 3 eller flere dager. Kontakt oss per epost dersom du har stor gruppe eller ønsker flere dager.
Skiutleie:
Vi har Dynafit toppturutstyr for utleie.
Komplett toppturutstyr består av ski med tech-bindinger, feller, staver, støvler.
Skiene er Tour 96 i lengder fra 151 cm til 189 cm, feller fra G3, Dynafit staver og Dynafit NEO støvler herre og dame i str. fra 23,5 til 30,5.
Komplett toppturutstyr: NOK 500/dag
Ski, feller, staver: NOK 400/dag
topptur Hardanger med guide

TOPPTURUKE FJORD TIL FJORD

Vinteren 2019 lanserer vi vårt nye skreddersydde ukesprogram. I 6 dager går vi toppturer i Rosendal, Hardanger, Voss, Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Toppturuka er all-inclusive med transport, overnatting på  autentiske hoteller med sjel og alle måltider.