TOPPTUR I ROSENDAL MED GUIDE

Bli med en lokalkjent og erfaren skiguide på en topptur i Rosendal, skreddersydd for deg og snøforholdene den aktuelle dagen. En topptur med sertifisert guide er lærerikt, det er trygt, og det øker sjansene for at du og din gruppe får den beste skiopplevelsen. Rosendal i Hardanger, der fjord møter fonn, er kanskje vestlandets vakreste toppturområde. Bli med oss på en rå skitur!

FORESPØRSEL OG PÅMELDING

Bestilling eller bare en uforpliktende forespørsel sendes til post@tindeguide.no.
Du kan også ringe +4791731388 om du har noen spørsmål.
PRISER FOR PRIVATE GRUPPER:
Per guide: 4000 kr + 500 kr per person.
Maks 6 pers per gruppe/guide.
Alder 12+

INKLUDERT I PRIS

  • gratis lån av skredsøker, søkestang og spade
  • den beste snøen området har å tilby
  • vill natur med trygge rammer
Komplette pakker med toppturutstyr kan leies for en billig penge dersom du ikke har eget. Du er selv ansvarlig for egen ulykkesforsikring / reiseforsikring. Avbestillingsforsikring tilbys ikke, men så langt vi har mulighet er vi fleksibel på bytting av turdag.

FJORDUTSIKT

Alle toppturene i Rosendal har fantastisk fjordutsikt.

SKIGUIDEN’S KVALIFIKASJONER

Vi har strenge krav til våre skiguider. Alle våre turer er ledet av internasjonalt godkjente Tindevegledere eller Tindevegledere under utdanning. Ved behov for følgeguider bruker vi håndplukkede NF skredinstruktører. Alle våre guider har dermed solid kompetanse på snøskred, risikohåndtering og topptur.
PRAKTISK INFO
Sesong:
Normalt fra Februar til Mai.
Varighet:
Ca. 5-8 timer per dag.
Nivå:
Våre guidede toppturer på ski passer for alle, enten du er helt fersking eller du er en erfaren pudderhund. Vi skreddersyr turen deg og din gruppes ønsker.
Utstyr:
Alpine turski (randonee), telemarkski eller splitboard, med tilpassede feller. 30-40 L sekk. Obligatorisk skredutstyr er inkludert i pris på alle våre guidede turer, toppturkurs og skredkurs.
Skiutleie:
Vi har topp moderne toppturutstyr fra G3 og Dynafit for utleie. Rabatterte leiepriser for de som deltar på våre turer og kurs.
Komplett toppturutstyr består av ski med tech-bindinger, feller, staver, støvler.
topptur Hardanger med guide

TOPPTURUKE FJORD TIL FJORD

Vinteren 2019 lanserer vi vårt nye skreddersydde ukesprogram. I 6 dager går vi toppturer i Rosendal, Hardanger, Voss, Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Toppturuka er all-inclusive med transport, overnatting på  autentiske hoteller med sjel og alle måltider.