Kajakkpadling i Ulvik, 4 timer

Fire timers padletur på fjorden i idylliske Ulvik.

SPEKTAKULÆRE FJORDOPPLEVELSER

Bli med en lokalkjent heltidsguide på en topptur skreddersydd for deg og snøforholdene den aktuelle dagen. En topptur med sertifisert guide er lærerikt, det er trygt, og det øker sjansene for at du og din gruppe får den beste skiopplevelsen. Voss er det perfekte utganspunkt for en topptur med guide - fjellbygda ligger sentralt i fjordnorge og tilbyr perfekt skiterreng og et gunstig snøklima som avgir mye pudder til fjells!

INKLUDERT I PRIS

  • sertifisert guide
  • teknikk- og sikkerhetsopplæring
  • alt nødvendig padleutstyr i henhold til årstid (glassfiberkajakk, padleåre, spruttrekk, padlevest, tørrdrakt, neoprensko, neoprenhansker)
  • kvalitetsopplevelse i norsk natur med profesjonell guide
Du er selv ansvarlig for å ha gyldig ulykkesforsikring / reiseforsikring. Avbestillingsforsikring tilbys ikke, men så langt vi har mulighet er vi fleksibel på bytting av turdag.

BOOK DIN TOPPTUR MED GUIDE ONLINE

Searching Availability...

PRAKTISK INFO
Sesong:
April til November.
Varighet:
4 timer, inklusive teknikk- og sikkerhetsopplæring. Vi får da ca 3 timer padling.
Vanskelighetsnivå: 2/5 - lett
4-timersturen passer for de som ønsker en kort og ikke alt for fysisk anstrengende padleopplevelse.
Dato:
Se bookingkalenderen for tilgjengelige dager.
Utstyr inkludert i pris:
Alt padleutstyr er inkludert i deltakeravgiften; stabil glassfiberkajakk, åre, spruttrekk, padlevest, tørrdrakt, vanntett pakkpose.
Pris per person:
Deltaker : Guide = NOK per deltaker
1:1 = 2500 NOK
2:1 = 2500 NOK
3:1 = 1800 NOK
4:1 = 1500 NOK
5:1 = 1300 NOK
6:1 = 1150 NOK
7:1 = 1150 NOK
8:1 = 1150 NOK
bla bla bla

LES MER OM NOEN AV VÅRE FAVORITTER I FJELLBYGDA VOSS

Horndalsnuten (1461 moh) er bare en av flere klassikere langs Raundalsryggen - i denne dalen kan vi velge i topper fra øverste hylle - og jaggu ser vi Hardangerfjorden fra noen av dem også! Skreieggi (1324 moh): Fjellsidene ned fra Skreieggi er ikke synlig fra hovedveien, ligger god skjermet for vind, og byr dermed ofte på ukjørt og fin løssnø. Rustedalseggi (1405 moh) og Eilivseggi (1432 moh): Vi tar toget fra Voss stasjon retning Raundalen - vi garanterer fantastiske skibakker og flere høydemeter nedover enn oppover. På denne turen får vi Davos-feeling! Lønahorgi (1410 moh): Vi setter ut en bil på morgenen, og starter turen med utgangspunkt i heisen på Voss Resort. Her kan vi få mange høydemeter på en dag!
Kun 45 minutters kjøring fra Voss sentrum finnes dalen med de store konkave fjellsidene! Her starter turene fra 650 moh. og skisesongen varer til slutten av Mai. De fleste toppene er mellom 1400-1500 moh. Fra Skarsnosi og Breidskrednosi ser vi rett ned i Nærøyfjorden. Området har mye skiterreng, og når de lange lyse dagene kommer er det fantastisk å gjøre kombinasjoner av flere topper. Tindeguide hjelper deg gjerne med drømmen om en skibestigning av den alpine Styvisdalseggi, eller en kombinert ski- og båttur i verdensarvfjorden! Vetlafjellet (1290 moh): Korteste anmarsj til løssnøen i Jordalen? En favoritt for de raske turene! Vassetnipa (1501 moh): En lang og slakt stigende transportetappe tar oss forbi Breidalen og til den lange flanken som leder opp til toppen - herfra ser vi Fresvikbreen! Skarsnosi (1470 moh): Skarsnosi er kanskje den mest populære skituren i Jordalen - iallefall med alpine turski! Grunnen er enkel; storslagen utsikt til Nærøyfjorden og flere alternative rundturer! Breiskrednosi (1189 moh): Breiskrednosi er Nærøyfjordens egen utgave av Trolltunga. Tur retur Jordalen er dette en relativt lang tur! Med båtskyss fra veiløse Dyrdal i Nærøyfjorden til Bakka, er turen overkommelig for de fleste - og en ukjent klassiker!
Hardangerfjorden er nok mest kjent for mildt fjordklima og fruktdyrking i bratte lier - men til fjells kommer det mye snø vinterstid. På nordsida av fjorden, en liten time fra Voss, finnes flere flotte skiturer som bokstavelig talt stuper ned i fjorden. Oksen (1241 moh): Kultursti med småsko opp lia, resten av turen opp til Oksen i Hardanger vises på bildet... Rå utsikt, med "fjordview" i alle retninger! Onen (1620 moh): Innerst i Eidfjorden ligger Onen, herfra sees også Hardangerbrua! Finse - Hardangerjøkulen-Simadalen: Langtur! Start fra Finse tidlig om morgenen, videre over Hardangerjøkulen og vestover/nedover til Simadal i Hardanger. Turen er kun egnet med lette alpine turski/støvler eller fjellski. Kontakt oss for pris og mer info.
Toppturene i Aurland omkranser Nærøyfjorden – en av Norges to fjorder som står på Verdensarv-listen til UNESCO. Med sin storslagne utsikt, bør Blåskavlen (1809 moh.) stå på tick-listen til de fleste. På flere av toppturene i Aurland er det mulig å ta seg ned bratte lier helt til fjorden, med påfølgende båtskyss eller kajakkpadling tilbake til sivilisasjonen. Aurland er foreløpig(!) et lite brukt område for topptur, og vi har stort sett fjellet og snøen for oss selv! Blåskavlen (1809 moh): Blåskavlen rager høyest av de alle, og det finnes mange varianter av nedkjøringer. Stiganosi (1761 moh): på grunn av bratte og delvis skredutsatte fjellsider er Stiganosi en typisk topptur som er finest på våren. Bli med på rundturen over Syrdalsbreen og retur fra Stigen med kajakk til Undredal?
Topptur med guide i Vossafjell
En av våre favorittnedkjøringer når det er østvendte himmelretninger "til lunsj". Foto: Tor-Einar Wahl.
Topptur og Ski touring Voss
Vinteren 2018 produserte kulda fantastisk snø i lange perioder. Foto: Steinar Hustoft

ANDRE ARRANGEMENT: