FJELLTURER MED GUIDE

Bli med en lokalkjent heltidsguide på en fjeltur skreddersydd for deg og din gruppe. En fjelltur med en profesjonell heltidsguide er lærerikt, det er trygt, og det øker sjansene for at du og din gruppe får den beste naturopplevelsen! Bli med oss på en rå fjelltur!

Searching Availability...

INKLUDERT I PRIS

  • fagutdannet fjellfører [tindevegleder]
  • informativt ferdråd /turplanlegging
  • vill natur med trygge rammer
Du er selv ansvarlig for å tegne egen ulykkesforsikring / reiseforsikring. Avbestillingsforsikring tilbys ikke, men så langt vi har mulighet er vi fleksibel på bytting av turdag.

GRØNN REISE

Reiser du kollektivt til vårt avtalte oppmøtested, spanderer vi lokaltansport på turene med vår 9-seter guidemobil. Samkjøring er miljøvennlig og gjør parkeringa smidig, samt at firehjulsdrift sikrer god framkommelighet.

FJELLFØREREN'S KVALIFIKASJONER

Vi har strenge krav til våre skiguider. Alle våre turer er ledet av internasjonalt godkjente Tindevegledere eller Tindevegledere under utdanning. Ved behov for følgeguider bruker vi håndplukkede NF skredinstruktører. Alle våre guider har dermed solid kompetanse på snøskred og risikohåndtering.
PRAKTISK INFO
Sesong:
Normalt fra Februar til Mai.
Varighet:
En et vanlig opplegg på topptur med guide tar som regel 6-10 timer.
Nivå:
Våre guidede fjellturer for alle.
Dato:
Se tilgjenglige/grønne dager i bookingkalenderen eller send oss en henvendelse.
Utstyr:
Fjellsko eller solide anmarsjsko. Ullundertøy, lue og votter, skallbekledning.
topptur Hardanger med guide

TOPPTURUKE FJORD TIL FJORD

Vinteren 2019 lanserer vi vårt nye skreddersydde ukesprogram. I 6 dager går vi toppturer i Rosendal, Hardanger, Voss, Nærøyfjorden og Aurlandsfjorden. Toppturuka er all-inclusive med transport, overnatting på  autentiske hoteller med sjel og alle måltider.