TINDEGUIDE

Tindeguide tilbyr profesjonell veiledning i tindesport og friluftsliv. Vi skreddersyr aktivitetspakker for våre gjester, og fokuserer på bærekraftige fjellopplevelser med læring og mestring. Vi bruker kun sertifiserte guider og instruktører. I tråd med norsk tradisjon ønsker vi å fremme det enkle, det lokale, og det naturvennlige friluftslivet - for mektige opplevelser i ekte, norsk natur.

Trygg ferdsel står helt sentralt i utøvelsen av alle våre arrangement. 'Ferdrådet', for eksempel, er et uttrykk for risikoanalysen som ligger til grunn for å forebygge og øke bevisstheten omkring uønskede hendelser. Våre arrangement blir holdt av sertifiserte veiledere. Den internasjonale yrkesutdanningen som Tindevegleder kan du lese mer om på NORTIND sine hjemmesider (www.nortind.no).

Den juridiske eier av merkevaren Tindeguide er Georisiko AS. 

   Vårt mål er å tilby skreddersydde og bærekraftige fjellopplevelser med læring og mestring

   Vi leverer personlige og spesialtilpassede opplevelser for små grupper, der du har løpende kontakt med guiden fra første henvendelse

   Sporløs ferdsel er en selvfølge for vår virksomhet

Steinar Hustoft (38)

Eier, Daglig leder, Tindevegleder IFMGA, Geolog

Tindeguide drives av IFMGA Tindevegleder Steinar Hustoft. Steinar har lang fjellerfaring fra et bredt spekter av friluftslivsaktiviteter; fra hjortejakt i bratte vestlandslier til storveggsklatring på Kjerag, Grønland og Yosemite. Steinar har doktorgrad i geologi, og 7 års arbeidserfaring fra geologisk risikoanalyse i Statoil. Deretter arbeidet han i Skred AS med skredfarevurdering, faresonekartlegging og snøskredvarsling. I dag driver Steinar Tindeguide på fulltid, og arbeider i tillegg som snøskredobservatør for den nasjonale snøskredvarslinga til NVE (varsom.no). Steinar har også tatt den kanadiske snøskredutdannelsen for yrkesutøvere (CAA Avalanche Operations Level 2).

Bosted: Voss

Samarbeidspartnere

Åge Fjellheim Midthun (40)

Skredkursinstruktør, NVE skredobservatør

25 år på tur har gitt solid friluftserfaring innen alt fra vanlige fotturer til klatring om sommeren - og ski og toppturer om vinteren. Om høsten er han lidenskapelig småviltjeger. Turinteressen har tatt han til fjerne himmelstrøk i Andesfjellene, Kaukasus og Alpene. Og selvsagt til utallige steder innenfor våre egne landegrenser. Åge jobber som driftsingeniør hos vannkraftprodusenten Saudefaldene. Her jobber han skift på driftssentralen, og har derfor en del fritid innimellom. I tillegg til familien og dugnadsarbeid i lokalsamfunnet bruker han en del av denne fritiden til å jobbe for Tindeguide AS. Åge er NF-godkjent skredkursinstruktør, og har de siste årene holdt flere skredkurs. Vinterstid er han engasjert som skredobservatør for NVE sin skredvarslingstjeneste. Selv mener han at det viktigste på en tur er å få alle til å trives, og å føle mestring og glede i naturkreftenes arena.

Bosted: Sauda

Tor Henrik Larsen (37)

Tindevegleder IFMGA, Redningsmann NLA

Beskrivelse kommer

Bosted: Voss

Christoffer Fossli ()

Tindevegleder IFMGA,

Beskrivelse kommer

Bosted: Uskedalen

Våre sponsorer

sponsor1 sponsor3

Medlem av

nortind1 IFMGA