TINDEGUIDE AS

Tindeguide AS tilbyr profesjonell veiledning i tindesport og friluftsliv. Vi skreddersyr aktivitetspakker for våre gjester, og fokuserer på bærekraftige fjellopplevelser med læring og mestring. Vi bruker kun sertifiserte guider og instruktører. I tråd med norsk tradisjon ønsker vi å fremme det enkle, det lokale, og det naturvennlige friluftslivet - for mektige opplevelser i ekte, norsk natur.

Trygg ferdsel står helt sentralt i utøvelsen av alle våre arrangement. 'Ferdrådet', for eksempel, er et uttrykk for risikoanalysen som ligger til grunn for å forebygge og øke bevisstheten omkring uønskede hendelser. Våre arrangement blir holdt av sertifiserte veiledere. Den internasjonale yrkesutdanningen som Tindevegleder kan du lese mer om på NORTIND sine hjemmesider (www.nortind.no).

   Vårt mål er å tilby skreddersydde og bærekraftige fjellopplevelser med læring og mestring

   Vi leverer personlige og spesialtilpassede opplevelser for små grupper, der du har løpende kontakt med guiden fra første henvendelse

   Sporløs ferdsel er en selvfølge for vår virksomhet

Steinar Hustoft (38)

Eier, Daglig leder, Tindevegleder IFMGA, Geolog

Tindeguide drives av IFMGA Tindevegleder Steinar Hustoft. Steinar har lang fjellerfaring fra et bredt spekter av friluftslivsaktiviteter; fra hjortejakt i bratte vestlandslier til storveggsklatring på Kjerag, Grønland og Yosemite. Steinar har doktorgrad i geologi, og 7 års arbeidserfaring fra geologisk risikoanalyse i Statoil. Deretter arbeidet han i Skred AS med skredfarevurdering, faresonekartlegging og snøskredvarsling. I dag driver Steinar Tindeguide AS på fulltid, og arbeider i tillegg som snøskredobservatør for den nasjonale snøskredvarslinga til NVE (varsom.no). Steinar har også tatt den kanadiske snøskredutdannelsen for yrkesutøvere (CAA Avalanche Operations Level 2).

Bosted: Voss

Samarbeidspartnere

Åge Fjellheim Midthun (39)

Skredkursinstruktør, NVE skredobservatør

beskrivelse kommer

Bosted: Sauda

Tor Henrik Larsen (37)

Tindevegleder IFMGA, Redningsmann NLA

Beskrivelse kommer

Bosted: Voss

Christoffer Fossli ()

Tindevegleder IFMGA,

Beskrivelse kommer

Bosted: Uskedalen

Våre sponsorer

sponsor1 sponsor2 sponsor3

Medlem av

nortind1 IFMGA NF