INTROKURS HAVKAJAKK (3 timer)

Velkommen på Tindeguide sitt 3 timers "Introkurs Havkajakk". Kurset gir deg Våttkort, og holdes av en NPF-sertifisert instruktør med lang og breid kursholdererfaring.

Velkommen på kajakkurs!
Har du lyst til å få en rask og effektiv start på hobbyen din, der du lærer grunnelementene i padling? Dette 3-timers kurset er raskeste veien til Våttkort. Skal du leie kajakk i ferien krever utleieaktører og kajakklubber at alle som leier kajakk har våttkort.
Under kurset får du innføring i god padleteknikk, slik at du allerede under kurset får god fremgang. Vi skal også gjøre flere øvelser parvis slik at dere raskt oppnår mestring og blir trygge i kajakken. I tillegg blir du kjent med de andre deltakere på kurset, og trivselfaktoren skal være høy! Dette er en kjempefin anledning til å skaffe seg turkamerater i padlesporten.
Dette kurset er både for de som ønsker å ta våttkort, men også for de som ønsker å gå gradene i kursstigen til Norges Padleforbund (NPF).
Minimumalder 16 år (12 år dersom i følge med voksen). Deltakere må være svømmekyndige.
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset gir økt padleglede, der mange ønsker å ta neste kurs, Grunnkurs Hav.
Instruktørenes kvalifikasjoner
Kurset holdes av håndplukkede, sertifiserte kursinstruktører med utdanning i kursstigen til Norges Padleforbund og lang tur- og padleerfaring. 
norges padleforbund
SESONG
Tindeguide gir kurs på forespørsel hele året.
Kursprogram settes opp for perioden Mai-Oktober.
PRIS
Kr 1100,- per pers.
NIVÅ 1/5 lett
Kurset passer for alle, og det kreves ingen forkunnskaper å delta. Aldersgrense 16 år (12 år når i følge med voksen)
VARIGHET
3 timer.
STED
Vangsvannet utenfor vårt guidekontor og Ulvik. På forespørsel kommer vi gjerne til dere med alt nødvendig kajakkutstyr.

SE OGSÅ: