Toppturweekend for bedrifter

Tindeguide hjelper deg og dine medarbeidere med å arrangere mektige opplevelsesturer, med trygge rammer. En erfaren fjellfører med internasjonalt godkjent guide-sertifisering sørger for at sikkerheten blir ivaretatt under hele arrangementet. Vi skreddersyr toppturhelgen etter deres ønsker, og kan gjerne ramme den inn med relevante foredrag om snøskred og risikohåndtering, samt grundig tur-brief om vær og snøforhold hver kveld – kall det gjerne en liten toppturfestival! Vår ambisjon er å levere mestringsopplevelser, med læring for alle!

[expand title="Meld på her"]

Velg destinasjon

Fra dato til dato

Antall deltakere

Melding

Har du eget kameratredningsutstyr (sender/mottaker, søkestang og spade)?

Ditt navn (påkrevet)

E-post (påkrevet)

Din postadresse (påkrevet)

[/expand]


PRAKTISK INFO
Priser: 

Kr 1490,- deltaker/dag for guiding. Pris inkluderer grundig tur-brief hver kveld, samt leie av sikkerhetsutstyr. Reise, kost og losji kommer i tillegg. 4-6 deltakere per guide. Vi er behjelpelig med booking av overnatting.

Sesong:

Normalt fra desember til mai. Husk å bestille tidlig om dere ønsker tur i perioden mars og april.

Nivå:

Vi skreddersyr vanskelighetsgrad på turene helt etter deres ønske. Vi har turer for nybegynnere, litt erfarne, og viderekomne. 

Dato:

Kontakt oss for dato.

Utstyr:

Alpine turski (randonee), telemark eller splitboard, med tilpassede feller. Trenger du å leie ski, feller og støvler hjelper vi deg med å komme i kontakt med tilbyder | 30-40 L sekk | Tindeguide låner ut gratis kameratredningsutstyr (sender/mottaker, søkestang og spade) til de som ikke har eget.


 

Favoritt #1

Nærøyfjorden på langs - to dager

En tur, ett felles mål! Denne todagers toppturen forserer fjellrekka langs verdensarvfjorden, og inkluderer én overnatting på historisk, nyrestaurert stølshytte ved Hjølmo. Hytta ligger 500 meter over veiløse Dyrdal ved Nærøyfjorden - et sted for kokekaffe og refleksjon. Turen starter i Jordalen i Voss kommune og avsluttes i Fresvik ved Sognefjorden. Todagersturen passer ypperlig som helgetur for din bedrifts skigruppe, eller som lagbygging i din ledergruppe. Ta toget til Voss - vi organiserer resterende logistikk.

Favoritt #2

Toppturweekend på Voss, Flåm eller Rosendal

Fjellområdene i Voss, Aurland og Hardanger er kjent for store snømengder og supre toppturfjell. Vi har lokale guider med base på Voss og kjenner snø- og skredforholdene til enhver tid gjennom hele vinteren. Ta toget til Voss eller Flåm, og vi order resten av transportlogistikken!

Favoritt #3

Topptur i Lyngen

Lyngsalpene i Troms har et dramatisk fjellterreng, og halvøya i nord er et av Norges mest populære områder for skiturisme. Det er noe eget å stå på ski helt ned i fjæresteinene, særlig for oss søringer. Merk at Lyngen har etterhvert noe sprengt kapasitet på overnatting, og en tur krever booking i god tid i forveien. Vi har gode forbindelser og hjelper deg med logistikken.

Favoritt #4

Dit du vil

Vi er godt kjent i alle de populære toppturområdene i Norge, og blir gjerne med dere dit dere ønsker. Ta kontakt dersom dere ønsker gode innspill til hva som kan passe deg og dine medarbeidere. Vi har også flere mindre kjente topptureldoradoer på hånden dersom dere ønsker å utforske nye, spennende deler av Norge.

Tindeguide på sosiale media