Skigruppa i et Stavangerbasert operatørselskap var på toppturweekend på Voss i april. Skientusiastene fra Rogaland ønsket seg egentlig til Rosendalsalpene, men på grunn av tynt snødekke flyttet vi arrangementet til Voss i stedenfor. Mange av deltakerene blei ganske overrasket over toppturterrenget i Vossafjella – det er nemlig ikke bare granskog her 🙂 På Voss har vi til og med skiturer med høvelig god fjordutsikt til Hardangerfjorden og Nærøyfjorden. Store Ringheim Hotell vartet opp i nostalgiske omgivelser og vi i Tindeguide var ansvarlige for guiding og koordinering av skiturene. Lørdagen reiste vi til Jordalen, og søndagen gikk til Hardangerfjorden og Oksen. Og gjengen har allerede booket oss i Rosendal i 2018.

Dag 1: Skarsnosi og Vassetnipa i Jordalen

 

 

Dag 2: Oksen i Hardangerfjorden

 

0 Comments

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous reading
Østpillaren på Lønahorgi | Rock climbing @ Voss
Next reading
Bedriftsweekend på Voss